Nosaltres

Numa
Perquè cada persona aporta

Numa és una agència d’innovació social compacta i dinàmica que treballa per a persones en desavantatge social i famílies, organitzacions i xarxes, a nivell local i global, amb l’objectiu de contribuir en la transformació dels serveis i de les comunitats del s. XXI.

Nosaltres volem trobar una manera de connectar diferents iniciatives perquè les persones amb discapacitat i les que estan amb risc d’exclusió social, des dels seus talents i les seves habilitats, tinguin un lloc valuós en la comunitat i es sentin preats per allò que hi aporten.

A Numa som especialistes en Atenció Integral i Planificació Centrada en la Persona en àmbits de discapacitat intel·lectual, envelliment i salut mental.

Núria i Ajus
De professió, facilitadores

Som Núria Ambròs i Ajus Olascoaga, dues persones inquietes, il·lusionades i compromeses en els processos de transformació social. La nostra formació i experiència han estat sempre relacionades amb centres i serveis que treballen per a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Què facilitem?

  • Generem diàlegs amb organitzacions, serveis, col·lectius i persones per a assolir una millor vida i una societat més sostenible.
  • Obrim possibilitats perquè les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, i d’altres amb risc d’exclusió social tinguin les mateixes oportunitats de viure una bona vida.
  • Fomentem una comunitat global i inclusiva a la qual totes les persones puguin contribuir positivament, amb rols socials valorats.
  • Innovem, generem i compartim coneixement per a la millora contínua. Treballem amb pràctiques basades en l’evidència.
  • Treballem des de diferents entorns per tal que les persones visquin experiències valuoses.
  • Desenvolupem activitats de suport, formació, recerca i docència amb grups de persones, organitzacions i federacions vinculades al tercer sector.
  • Prestem serveis de qualitat per a ajudar per ajudar a implementar Pràctiques Centrades en la Persona, inclusives i ben connectades en la comunitat des del model de Qualitat de Vida i el model d’Atenció Integral i Planificació centrada en la Persona (AIPCP).
que-facilitem-Numa

“No es tracta només de tenir bones idees, sinó de poder inspirar als demés per actuar i generar canvis. Les bones idees s’han de convertir en quelcom real que les persones puguin viure”
Simon Duffy.